Hirdessen nálunk!

REGIONÁLIS ÉS ORSZÁGOS KAMPÁNYOK

Cégünk jelenleg 7 KÜLTÉRI és 14 BELTÉRI helyszínen biztosít megjelenést Partnerei részére. 2018-ban kihelyezett ledfalainknak köszönhetően ORSZÁGOS LEFEDETTSÉGgel rendelkezünk, ezáltal nagyobb és eredményesebb reklámkampányok lebonyolítására vagyunk képesek.

LEDFAL HIRDETÉSI FELÜLETEK BÉRBEADÁSA KÜLTÉREN

A sikeres reklámkampányok alapja, hogy megtalálja a megfelelő kommunikációs csatornát cégének, termékének népszerűsítéséhez. A számos megjelenési lehetőség közül cégünk a kültéri reklámeszközök legújabb generációját kínálja partnerei részére: a LED és LCD falakat.

A ledfalak dinamikus megjelenésének vizuális hatása nagyobb eredményt hozhat más kültéri, statikus hirdetési felülettel szemben a reklámkampányok ideje alatt.

A ledes hirdetés látványosabb, figyelemfelkeltőbb, ezért a ledfalak által nyújtott vizuális kép jobban rögzül az emberi agyban. Ez a kép befolyásolhatja a vásárlásnál gyakran felmerülő döntéshozatalt. Előfordulhat, hogy egy megszokott, bevált terméket lecserélünk – ha csak egy próba erejéig is – a ledfalon látott termékre.

DYNAMIC BOARD – LCD HIRDETÉSI FELÜLETEK BÉRBEADÁSA BELTÉREN

Beltéri UHD felbontású, 65” méretű Innovációs LCD Hirdető tábláink az ország immáron 14!! pontján megtalálhatóak.
Ezen felületek 0-24 órás üzemidővel rendelkeznek, a helyszínek nyitva tartásának köszönhetően. A töltőállomások napi látogatói létszáma TÖBB EZER FŐ!

PÉCS

Belváros közvetlen közelében, a Siklósi út 22. szám alatti M.Petrol töltőállomáson, a főbejáratnál került kihelyezésre az LCD információs fal.

KOZÁRMISLENY

57.sz. főút és 578.sz. főutakat keresztező körforgalomban lévő M.Petrol töltőállomáson, a főbejárattal szemben került kihelyezésre az LCD információs fal.

PETŐFISZÁLLÁS

M5 autópálya Petőfiszállás pihenő M.Petrol töltőállomás parkoló felőli bejáratánál, az italhűtők mellett került kihelyezésre az LCD információs fal. Kiskunfélegyháza felől Szeged felé tartó szakaszon.

KÁLMÁNHÁZA

M3 autópálya Kálmánháza pihenő M.Petrol töltőállomás kassza és mosdók közti részén került kihelyezésre az LCD információs fal. Nyíregyháza felől Miskolc felé tartó szakaszon.

VÁC

2.sz. főút Szent László úti szakaszán, a Tesco bevásárlóközpont körforgalmában elhelyezkedő M.Petrol töltőállomáson, a kasszák és a főbejárat között került kihelyezésre az LCD információs fal.

GYÁL

M5 autópálya Gyál-Alsónémedi lehajtónál elhelyezkedő M.Petrol töltőállomáson, a főbejárattal szemben került kihelyezésre az LCD információs fal.

NAGYKANIZSA

7.sz. főút és a 74.sz. főút körforgalmában elhelyezkedő M.Petrol töltőállomáson, a kávézó részen került kihelyezésre az LCD információs fal.

MISKOLC

Győri kapu – Vologda utca sarkán lévő M.Petrol töltőállomáson, a főbejárattal mellett került kihelyezésre az LCD információs fal. Töltőállomás nyitva tartása eltér a többitől: 6h-22h

DEBRECEN – JÓZSA M35 – A oldal

M35 autópálya Józsai pihenő „A” oldalon, a Debrecen felől Hajdúböszörmény felé tartó szakaszán elhelyezkedő M.Petrol töltőállomáson, a főbejárat mellett került kihelyezésre az LCD információs fal.

 DEBRECEN – JÓZSA M35 – B oldal

M35 autópálya Józsai pihenő „B” oldalon, a Hajdúböszörmény felől Debrecen felé tartó szakaszán elhelyezkedő M.Petrol töltőállomáson, a főbejárat mellett került kihelyezésre az LCD információs fal.

BAJA

511.sz. főút és 551.sz. főút körforgalmában elhelyezkedő M.Petrol töltőállomáson, a főbejárat mellett került kihelyezésre az LCD információs fal.

KECSKEMÉT

44.sz. főút és 445.sz. főút „Repülős” körforgalmában elhelyezkedő M.Petrol töltőállomáson, a kávézó részen került kihelyezésre az LCD információs fal.

PAKS – M6 – A oldal

M6 autópálya Paks pihenő „A” oldalon, a Budapest felől Pécs felé tartó szakaszán fekvő M.Petrol töltőállomáson, a parkoló felöli bejárattal szemben, az italhűtők mellett került kihelyezésre az LCD információs fal.

PAKS – M6 – B oldal

M6 autópálya Paks pihenő „B” oldalon, a Pécs felől Budapest felé tartó szakaszán fekvő M.Petrol töltőállomáson, a parkoló felöli bejárattal szemben, az italhűtők mellett került kihelyezésre az LCD információs fal.