LEDFAL HIRDETÉSI FELÜLETEK BÉRBEADÁSA

A sikeres reklámkampányok alapja, hogy megtalálja a megfelelő kommunikációs csatornát cégének, termékének népszerűsítéséhez. A számos megjelenési lehetőség közül cégünk a kültéri reklámeszközök legújabb generációját kínálja partnerei részére: a LEDfalakat.

A ledfalak dinamikus megjelenésének vizuális hatása nagyobb eredményt hozhat más kültéri, statikus hirdetési felülettel szemben a reklámkampányok ideje alatt.

A ledes hirdetés látványosabb, figyelemfelkeltőbb, ezért a ledfalak által nyújtott vizuális kép jobban rögzül az emberi agyban. Ez a kép befolyásolhatja a vásárlásnál gyakran felmerülő döntéshozatalt. Előfordulhat, hogy egy megszokott, bevált terméket lecserélünk – ha csak egy próba erejéig is – a ledfalon látott termékre.

Regionális és országos kampányok

Cégünk jelenleg 7  KÜLTÉRI és 14 BELTÉRI helyszínen biztosít ORSZÁGOS megjelenést Partnerei részére. 2018 első félévében további 10 nagyvárosban kerülnek kihelyezésre ledfalaink a nagyobb és eredményesebb reklámkampányok lebonyolításának érdekében.

GRAFIKAI TERVEZÉS, VIDEÓ VÁGÁS

A dinamikus megjelenési mód lehetővé teszi, hogy grafikai spotokkal, rövid reklámfilmekkel látványosan kerüljenek népszerűsítésre termékek, szolgáltatások. Igény esetén elkészítjük megjelentetni kívánt hirdetését.